U13 til pulje turnering i Rødovre/Gentofte

Farmer, haved sammen med stærkeste U13 opstilling bevæget sig til Sjælland til årtes første pulje tunering, jeg har fået følge skrivelse fra denne weekend. Jeg takker for indlægget, kanon man får den slags til hjemmesiden.

Hernings U13 hold har i weekenden 15.-16. november 2014 spillet puljeturnering i Rødovre/Gentofte.

Lørdag spillede Herning 4 kampe i Rødovre. Alle kampe var 2 perioder.

Første kamp var mod AAB, og Herning virkede tændte og fik en god start på kampen. De kom på 1-0 ved et skud langs isen helt ude ved stolpen, men AAB fik hurtigt udlignet, da Herning ikke får dækket godt nok op foran mål.

AAB kommer også på 2-1. Igen et mål, hvor markeringen af en mand lige foran målet svigter.

Bagud 1-2 starter 2. periode i et højt tempo. Og det giver hurtigt resultat. Nr. 27 får sat et mål ind oppe over målmanden. Og herefter er det Hernings kamp. Godt spil, og gode pasninger og markeringer. Alle holder sine pladser og hjælper hinanden.

Kampen ender 6-2 til Herning.

Kamp 2 var mod Frederikshavn. Og Herning virkede slet ikke tændte. Der er masser af chancer, men pucken kommer bare ikke forbi Frederikshavns målmand.

Først da der resterer 7 minutter af 2. periode får Herning via et godt opspil fra bag Frederikshavns mål sendt pucken ind til en fri mand lige foran. 1-0.

Det var ikke en velspillet kamp, og resultatet kunne have været langt større, men det endte 1-0.

Kamp 3 var mod Herlev. Fra start bliver der lagt pres på Herlev. Og efter knap 3 minutter scores der til 1-0. Flot opspil fra egen zone fra back op til angriber og nogle hurtige ping pong pasninger frem ad banen.
    Herlev har herefter et par gode chancer, som reddes af vores målmand.

Det blev 2-0 af super sammen spil mellem 16, 14 og 18. De producerede mange chancer i minuttet efter målet.

2. periode var knap nok i gang før klodset spil på egen blå linje giver en Herlev spiller pucken og han scorer. 2-1.. Scoringen tændte Herlev og vores målmand måtte hive flere store redninger hjem.
    Først 6-7 minutter før periode slut får Herning etableret total dominans i Herlevs zone. Det er rent skydetelt på Herlevs målmand. Og pucken bliver sat op over målmanden til 3-1.

Herning er i overtal de sidste 2 minutter og har 2 stolpeskud, og i 5 mod 3 ca. 10 sekunder før tid bliver der øget til 4-1.

Der blev spillet flot ishockey i de sidste 10 minutter af kampen.

Lørdagens sidste kamp var mod værterne fra Rødovre. Et stærkt hold, som spiller godt, og som er vant til at vinde. Det blev en intens og spændende kamp.
    Rødovre fik fra start lagt et pres, og havde mange chancer, men de blev afværget af gode markeringer og godt målmandsspil.
    Herning var ikke ofte i Rødovres zone i starten, men kom dog mere og mere med. 5½ minut inde i kampen. Efter en puck erobring ved egen blå får nr. 14 lagt en perfekt pasning til nr. 27 i midtercirklen. Og han kan umarkeret køre ned og score til Herning føring 1-0!

Rødovre satte herefter et massivt pres. Dog også med chancer i mod Rødovre målet, bl.a. et stolpeskud.

Frustrationen lyste på et tidspunkt ud af Rødovre spillerne, men da de med ca. 3 minutter igen af 3 periode får udlignet. I de sidste minutter har vores målmand flere superredninger.

Ca. 5 minutter inde i 2. periode får vi scoret til 2-1. Super opspil fra nr. 28 til nr. 9.
    Herefter er det Rødovres målmand, som flere gange må hive store redninger frem.
    Mod slutningen af perioden får Herning en udvisning. Rødovre får ikke sat et powerplay op, men med få sekunder igen får de alligevel udlignet. 2-2.

Der fightes i resten af kampen, og med kort tid tilbage får vi scoret til 3-2. Herefter presser et frustreret Rødovre hold. Uden resultat. Vi vinder 3-2.

Søndagens 2 kampe skulle spilles i Gentofte.

Kamp 5 – første kamp søndag – var mod Gentofte. Og det var kort sagt en dårlig spillet kamp. Det var en nervøs start, og alle spillere virkede trætte.

Herning får mange udvisninger, hvorimod hjemmeholdet ingen får.
    Spillerne ofrer sig og smider sig i skud i undertal.
    I 2. periode har Herning et skud på stolpen.
    Til slut i perioden får Gentofte den første udvisning. Og herefter kom udvisningerne til Gentofte i en stime. Herning er i overtal 5 mod 3 i 2 minutter, men får det ikke udnyttet. Alt for ineffektive foran mål.

Den ordinære kamp ender 0-0, og afgørelsen skal findes i straffeslag. Hernings nr. 28 og nr. 9 scorer, mens kun nr. 14 fra Gentofte scorer. Vi vinder derfor 1-0.

En meget positiv detalje fra kampen er, at Gentoftes træner efter kampen kom ind i Hernings omklædningsrum og roste spillerne for deres måde, at fejre en sejr på. Nemlig at man ikke – som åbenbart ofte sker på Sjælland – nedgør og sviner modstanderne. Flot sagt af Gentoftes træner.

Turneringens sidste kamp var mod Hvidovre. Det var den 6. kamp på 1½ døgn.
    Igen virkede Herning trætte, og spillet fungerede ikke i starten af kampen. Det virkede panisk, og forsøg på at spille pucken frem og tilbage endte i for mange fejl. Angriberne blev for defensive og trak alt for langt tilbage i banen.
    Herning får i sidste halvdel af 1. periode 2 powerplay. I det andet powerplay er sløset spil årsag til at Hvidovre i undertal kan score til 0-1. Alt for slapt spil af Herning.

1. periode slutter i højt tempo, men det startede 2. periode desværre ikke med. Det blev fumlende og panikagtigt.
    Mod slutningen af perioden får Herning lagt et massivt pres, men Hvidovre målmanden står godt. Herning har chancer i 5 mod 3, men pucken vil ikke ind.

En fejl afgjorde kampen, og når man ikke scorer i den anden ende, kan man ikke vinde en kamp.

Alt i alt var det dog en god turnering. Der er noget at bygge på, og der er masser at lære.